Medical Point Gaziantep Hastanesi Klinik Arastirmalar 1. Yilinda

Saglik sektöründeki yenilikçi yaklasimiyla taninan Medical Point Gaziantep Hastanesi, klinik arastirma bölümünün 1. yilini coskuyla kutladi. Modern tibbin gelisimine katkida bulunmak amaciyla 19 Agustos 2023’te faaliyete geçen bölüm, bir yil boyunca önemli basarilara imza atarak tip alanindaki ilerlemelere katkida bulundu.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Klinik Arastirmalar 1. Yilinda
Medical Point Gaziantep Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Ekber Sahin 1. yil dönümü etkinliginde yaptigi konusmada, “Bir yil önce bu önemli bölümü kurarken amacimiz, saglik alanindaki yenilikleri takip etmek ve bilimsel arastirmalarla tedavi süreçlerimize deger katmakti. Bugün, bu hedeflerimizin ötesinde bir basariya imza attik. Klinik arastirma bölümümüz, saglik bilimleri alaninda önemli adimlar atarak, hem ulusal hem de uluslararasi düzeyde dikkat çekici projelere ev sahipligi yapmaktadir” dedi.

“Klinik arastirmalarin temel amaci, toplum sagligini gelistirmektir”

Prof. Dr. Alper Sevinç, “Klinik arastirmalarin temel amaci, toplum sagligini gelistirmektir. Bu hedef dogrultusunda çalisan Medical Point Gaziantep Hastanesi, arastirma sonuçlarini saglik uygulamalarina entegre ederek hastalarina daha etkili ve güvenli tedavi seçenekleri sunmaktadir” ifadelerini kullandi.

“Bu önemli dönüm noktasinda, tüm ekibe ve destekçilerine basarilarinin devamini diliyoruz”

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Kubba ise, "Klinik Arastirma Bölümü’nün 1. yil dönümü, saglik sektöründe bilimsel ilerlemeyi tesvik etme ve hastalara daha iyi hizmet sunma konusundaki kararliligini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu önemli dönüm noktasinda, tüm ekibe ve destekçilerine basarilarinin devamini diliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA