Baskan Balaban Muradiye Pazaryeri'nde Esnaf Ziyareti Yapti

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Muradiye Pazaryeri’nde esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaslarla bir araya geldi. Yogun bir ilgiyle karsilanan Baskan Balaban, esnaf ve vatandaslarin taleplerini dinledi.

Baskan Balaban Muradiye Pazaryeri'nde Esnaf Ziyareti Yapti
Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Muradiye Pazaryeri’nde esnaf ziyareti yapti. Ziyarette Baskan Balaban’a Belediye Baskan Yardimcisi Ali Gök, Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen, Manisa Pazarcilar Odasi Baskani Destan Bulgay eslik etti. Ziyarette esnaf ve vatandaslarla kucaklasan Belediye Baskani Balaban taleplerini dinledi. Yunusemre’nin en yogun nüfuslu mahallesi olan Muradiye’nin sikintilarini en aza indirmek için çalistiklarini belirten Baskan Balaban, “Esnafimizin ve vatandaslarimizin taleplerini dinlemek ve onlara destek olmak bizim için çok önemli. Muradiye Pazaryeri, ilçemizin önemli merkezlerinden biri. Mahallemizin sorunlarini biliyoruz, yasanan sikintilari çözmek için de var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.

Balaban’in ziyaretinden memnun kalan esnaflar, kendisine sorunlarini ilettiler ve baskanin ilgisinden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA