Yilmaz'dan Kalp Ameliyati Olan Minik Hüseyin'e Moral Ziyareti

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, tedavi süreci Sehitkamil Belediyesi tarafindan üstlenilen ve basarili bir kalp ameliyati geçiren 2 yasindaki Hüseyin Ünal’i evinde ziyaret etti. Çagkuyu Mahallesi’nde yasayan Ünal ailesinin küçük ogullari Hüseyin, dogustan gelen kalp rahatsizligi nedeniyle zorlu bir tedavi süreci geçirdi. Ameliyatla sagligina kavusan minik Hüseyin, Baskan Yilmaz’in ziyaretinden büyük mutluluk duydu.

Yilmaz'dan Kalp Ameliyati Olan Minik Hüseyin'e Moral Ziyareti
Sehitkamil Belediyesi, Hüseyin Ünal’in kalp ameliyati ve tedavi masraflarini tamamen karsilayarak, Ünal ailesine büyük bir destek sagladi. Zorlu süreçte aileye yalniz olmadiklarini hissettiren bu destek, minik Hüseyin’in sagligina kavusmasinda önemli bir rol oynadi. Tedavi sürecinin tamamlanmasinin ardindan Hüseyin’i evinde ziyaret eden Baskan Umut Yilmaz, Hüseyin’e hediye ettigi oyuncaklarla onun yüzünü güldürdü.

“Çok mutlu oldum”

Baskan Yilmaz, ziyaret esnasinda yaptigi açiklamada yardim taleplerine kayitsiz kalamayacaklarini kaydederek, “Bizden böyle bir yardim istendi. Ben bu yardimi cebimden yapmadim. Harcanan para, halkimizin parasi ama biz buna vesile olduk. Geldim, Hüseyin’i gördüm. Bu gece son 5 ayin en mutlu gecesini yasiyorum. Çok mutlu oldum. Böyle çocuklarimizi görünce, keske imkânimiz olsa da yardima ihtiyaci olan tüm hastalara maddi anlamda çare bulabilsek. Ben çok üzülüyorum. Ailemize, geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Umut Yilmaz’in anlamli ziyareti hem Ünal ailesine moral kaynagi oldu hem de Sehitkamil Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri kapsaminda yaptigi katkilari bir kez daha gözler önüne serdi.
Kaynak: İHA