Pursaklar'da Kursiyerlerin Mezuniyet Sevinci

Pursaklar Belediyesi’ne bagli Hüma Sultan Hanim Evi’nde ön muhasebe kursunu basariyla tamamlayan kursiyerler, mezuniyet heyecani yasadi.

Pursaklar'da Kursiyerlerin Mezuniyet Sevinci
Kadinlarin sosyal, kültürel ve mesleki alanda gelismelerine katkida bulunmak amaciyla Pursaklar Belediyesi, 5 ayri hanim evinde 76 bransta 307 farkli kursta verdigi egitimleri basariyla tamamlayan kursiyerlere Milli Egitim Bakanligi onayli sertifikalarini vermeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi’ne bagli Hüma Sultan Hanim Evi’ndeki ön muhasebe kursu ögrencileri, 357 saatlik egitimlerini basariyla tamamlayarak, sertifikalarini almaya hak kazandi.

Hobi ve meslek edindirme kurslarindan mezun olan kadinlara bundan sonraki hayatlarinda basarilar dileyen Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Hanim evlerinde kursiyerlerimiz, hem yeteneklerini kesfetme hem de sosyallesme firsati buluyor. Aldiklari egitimlerin ardindan sertifikalarini alan kursiyerlerimiz ise yeni is imkânlari bulurken, kendi is yerlerini açma kabiliyetine ve becerilerine de sahip oluyor. Sertifika alan ve ögrendigi meslek üzerinde emek gösterecek olan tüm hanimlarimiza kolayliklar diliyorum’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA