Yolda Aracini Kontrol Etmek Isterken Minibüsün Çarptigi Vatandas Öldü

Kastamonu’da kamyonetinin arkasina bagladigi römorkun ipini kontrol etmek isterken minibüsün çarptigi vatandas hayatini kaybetti.

Yolda Aracini Kontrol Etmek Isterken Minibüsün Çarptigi Vatandas Öldü
Kaza, dün gece saatlerinde Kastamonu-Tosya yolu 1. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 37 ACS 962 plakali kamyonetin sürücüsü Isa Can (56), aracin arkasina bagladigi römorkun ipini kontrol etmek için yolda durarak kamyonetten indi. Bu sirada yolda seyir halinde olan F.K. yönetimindeki 43 AG 603 plakali minibüs, yolda duran Can’a çarpti. Agir yaralanan Can, Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Tedavi altina alinan Can, tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Kazanin ardindan olay yerinden kaçan F.K. ise olaydan 3 saat sonra Kastamonu Il Emniyet Müdürlügü Kastamonu Saraçlar Polis Merkezine giderek teslimoldu.

Can’in cenazesi islemlerinin ardindan ailesine teslim edildi. Can’in cenazesi Kadi Nasrullah Camii’nde, ögle namazini müteakiben kilinan cenaze namazinin ardindan defnedilmek üzere Manisa’ya gönderildi. Cenaze namazina Can’in ailesi, yakinlari ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA