Vali Çiftçi'den Aziziye Belediyesine Ziyaret

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Aziziye Belediyesini ziyaret etti. Vali Çiftçi, beraberindeki heyetle birlikte gerçeklestirdigi ziyarette, belediyenin çalismalari hakkinda Baskan Emrullah Akpunar’dan bilgiler aldi.

Vali Çiftçi'den Aziziye Belediyesine Ziyaret
Vali Yardimcisi Ahmet Özdemir, Aziziye Kaymakami Muhammet Tugay, Aday Kaymakam Gökhan Hülaki ile Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Ali Laloglu’nun eslik ettigi ziyarette, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi Aziziye Belediye Baskani Emrullah Akpunar ve baskan yardimcilari karsiladi.

Makamda bir araya geldigi Vali Çiftçi ve heyetine Aziziye Belediyesi’nin genel durumu ve çalismalari hakkinda bilgiler aktaran Baskan Akpunar, ayrica ilçenin sahip oldugu tarim, hayvancilik ve sanayi potansiyellerini de anlatti. Baskan Akpunar, Aziziye’nin çok ciddi bir jeotermal altyapiya sahip oldugunu ifade ederek, bu dogrultuda yürütülen yeni çalismalara degindi.

Aziziye Belediyesi olarak, üretimin ön planda tutulacagi projelere öncelik vereceklerinin altini çizen Akpunar, Aziziye’nin gerek hayvancilik ve gerekse tarimsal üretim imkanlariyla büyük avantajlara sahip oldugunu dile getirdi. Baskan Akpunar, “Tabi bu çalismalari yürütürken, ilçemizde üstyapi çalismalari ve kentsel dönüsüm alaninda da belediyemizin çesitli projeleri olacak” ifadesini kullandi. Sunumun ardindan Aziziye Belediye Baskani Emrullah Akpunar’la basari dileklerini paylasan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’ye, Baskan Akpunar da üzerinde çift basli kartal figürünün bulundugu bir tablo hediye etti.
Kaynak: İHA