Çevre Tasarimi Bölümü Son Sinif Ögrencilerini Hünerlerini Sergiledi

Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarim Fakültesi Iç Mimarlik ve Çevre Tasarimi Bölümü son sinif ögrencileri, dönem boyunca devam ettirdikleri iki ayri proje dersi kapsaminda hazirlamis olduklari projeleri jüri karsina çikardi.

Çevre Tasarimi Bölümü Son Sinif Ögrencilerini Hünerlerini Sergiledi
Bilecik Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçeklestirilen etkinligine Bilecik Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Murat Yurdakul ve Prof. Dr. Nazile Ural, Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarim Fakültesi Dekani Prof. Kadir Sevim, Iç Mimarlik ve Çevre Tasarimi Bölüm Baskani Doç. Dr. Parisa Günes ile ögrenciler katildi.

Iç Mimarlik ve Çevre Tasarimi bölüm hocalarinin ve davetli jüri üyelerinin katilimiyla gerçeklestirilen jüride "Ruh ve Sinir Hataliklari Hastanesi" ve "Havalimani" projelerinin iç ve dis mekan tasarimlarindan olusan üç boyutlu animasyonlara, maketlere ve planlara yer verildi.

Etkinligin açilisinda konusan Baskan Melek Mizrak Subasi ve Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Murat Yurdakul mezun olacak ögrencileri çalismalarindan dolayi tebrik ederek mesleki yasamlarinda basarilar diledi.

Belediye Baskan Melek Mizrak Subasi, "Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarim Fakültesi Iç Mimarlik Bölümü Final Jüri Degerlendirmesine jüri üyesi olarak katildim. Gelecegin basarili iç mimar adayi gençlerimize hayatlarinda ve akademik yasamlarinda basarilar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Etkinlige ögrencilerin çalismalarini degerlendirmek üzere; TMMOB Mimarlar Odasi Bilecik Temsilciligi Baskani Furkan Burulday, Mimar Ufuk Aykaç, Mimar Bihter Sertsöz, Mimar Ayberk Aykaç, Iç Mimar Aysegül Göçmen, Iç Mimar Sümeyye Genç, Iç Mimar Eray Çobanbas ve Iç Mimarlik ve Çevre Tasarimi Bölümü hocalari katilim sagladi.

Sonuçlar sonrasi "Tasarim Stüdyosu 6" projesinde birinci Yunus Emre Mert, ikinci Muhammer Sicakter, üçüncü Zühal Kamis oldu. "Bitirme" projesinde birinciligi Yumus Emre Mert ile Muhammer Sicakter paylasirken, Zühal Kamis ikinci, Aysegül Orhan üçüncü oldu.
Kaynak: İHA