Bu Proje Akyazi Ilçesinin Trafigini Rahatlatacak

Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, ilçenin trafigini rahatlatacak ve yeni bir cadde olusturacak olan Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projesi’nde çalismalara Büyüksehir Belediyesi ile birlikte baslayacaklarini açikladi.

Bu Proje Akyazi Ilçesinin Trafigini Rahatlatacak
Devlet Su Isleri tarafindan 30 milyon liraya ihale edilerek islah çalismalari tamamlanan Akyazi Karacasu Deresi’nin çevresi Sakarya Büyüksehir Belediyesi ve Akyazi Belediyesi tarafindan güzellestirilecek. Büyüksehir Belediyesi Yol Bakim ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskani Talha Arslan ile birlikte Karacasu Deresi’nde incelemelerde bulunan Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, seçim beyannamesinde de bulunan projede çalismalarin kisa süre içerisinde baslayacagini ifade etti.

Karacasu Deresinin çevresini güzel bir görünüme kavusturmak istediklerini ifade eden Baskan Soykan, “DSI tarafindan islah ve beton duvar çalismalari tamamlanan bölgede yol, kaldirim ve çevre düzenlemesi gerçeklestirecegiz. Daire Baskanimiz Talha Arslan ve mühendis arkadaslarimizla birlikte alanda incelemelerde bulunduk. Ilçe trafigini de rahatlatacak ve Akyazi’miza çok yakisacak projemize desteklerinden dolayi Büyüksehir Belediye Baskanimiz Yusuf Alemdar’a tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA