Zonguldak'ta Aranmasi Bulunan 50 Kisi Yakalandi

Zonguldak’ta emniyet ve jandarma ekipleri tarafindan düzenlenen operasyonlarda haklarinda çesitli suçlardan aranmasi bulunan 50 kisi yakalandi.

Zonguldak'ta Aranmasi Bulunan 50 Kisi Yakalandi
Zonguldak Valiligi, 1-7 Temmuz 2024 tarihleri arasinda Il Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Komutanligi tarafindan gerçeklestirilen uygulama ve faaliyetler ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Emniyet güçlerinin tarafindan 13’ü 0-5 yil, 2’si 5-10 yil arasi hapis cezasi olmak üzere toplamda çesitli suçlardan aranmasi bulunan 50 kisinin yakalandiginin belirtildigi açiklamada, “Gerçeklestirilen denetimlerde, 7 tabanca, 1 kurusiki tabanca ve 5 yivli-yivsiz tüfek ele geçirildi. Ayrica, maden ocaklarinda yapilan denetimlerde, 23 ton kömür, 4 vinç, 105 metre ray ve 4 vagon gibi malzemeler ele geçirildi. Bu kapsamda, 20 maden ocagi denetlendi, 4 ihbar degerlendirildi ve 8 kaçak maden ocagi imha edildi” denildi.

Açiklamada, uyusturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlenen operasyonlarla ilgili de su bilgilere yer verildi: “Uyusturucu madde operasyonlarinda da önemli sonuçlar elde edildi. Bu dönemde 15 operasyon gerçeklestirildi, 7 kisi tutuklandi, 4 kisi gözaltina alindi ve 6 kisi adli kontrol altina alindi. Ele geçirilen uyusturucu maddeler arasinda 3 gram eroin, 13,5 gram skunk, 29 gram esrar, 11 adet sentetik kannabinoid, 26 kök kenevir, 2 kök kenevir, 1041 gram bonzai ve 64 gram bonzai hammaddesi bulunuyor”.
Kaynak: İHA