Sultangazi'de Sinan Akçil Coskusu

Sultangazi Belediyesi tarafindan düzenlenen yaz konserlerinin ilkinde, ünlü sanatçi Sinan Akçil sahne aldi. Sultangazi Etkinlik Alani’nda gerçeklestirilen konsere vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Sultangazi'de Sinan Akçil Coskusu
Yaz aylarinda Sultangazi’de düzenlenen konser serisinin ilkinde Sinan Akçil, hayranlariyla bulustu. Gençlerin yogun ilgi gösterdigi etkinlikte, DJ performansi ile aksam basladi.

DJ’in enerjik performansi, konser alanini costurdu ve ardindan sahne alan Sinan Akçil, sevilen sarkilariyla geceye damgasini vurdu.

Düzenlenen konser ile ilgili konusan Abdurrahman Dursun, "Yaz konserlerimiz basladi Sultangazi’de Temmuz ayi itibariyle Agustos, Eylül, Ekim, Kasim aylari boyunca çok güçlü konserlerle Sultangazili kardeslerim ile bir araya gelecegiz. Vatandaslarla bir araya gelecegiz. Onlari mutluluk ve heyecan içerisinde tutarken, Sultangazi’nin de bu mutlulugun bir tarafina yansimasini istiyoruz. Ben sunu biliyorum ki Sultangazi’de gençler mutluysa kadinlar mutluysa bu mutluluk sehrin her yanina sirayet ediyor. Bundan sonra da güçlü islerle, kültürel faaliyetlerle, sosyal faaliyetlerle ve sehri güzellestirecek egitim faaliyetleriyle her zaman Sultangazi’de bulunacagiz ve Sultangazi’yi güçlü hale getirmeye çalisacagiz” dedi.

Kaynak: İHA