Sehrin En Yogun Caddelerinden Biri Olan Sedat Kirtetepe Yenilendi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, sehir merkezindeki trafigi rahatlatacak islemlere basladi. Yeni dönemin ilk islemlerinden biri de sehrin en yogun caddelerinden biri olan Sedat Kirtetepe Caddesi’ne yapildi. Her gün binlerce aracin geçtigi caddenin 550 metrelik kismi bin 500 ton sicak asfaltla yepyeni bir yüze kavustu.

Sehrin En Yogun Caddelerinden Biri Olan Sedat Kirtetepe Yenilendi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Sakarya ulasimi için sehre yeni cadde, arterler kazandirirken zamanla deforme olan mevcut yollari konforlu ve güvenli hale getiriyor. Sürüs konforunu önleyen, tehlike olusturan caddeler Büyüksehir dokunusuyla yepyeni bir yüze kavusuyor. Güçlü bir ulasim altyapisinin insasi için ilk islemlerden biri de Sakarya’nin en yogun caddelerinden olan Sedat Kirtetepe Caddesi’nde baslatildi.

Sedat Kirtetepe Caddesi’nin 550 metrelik kisminda 1. etap çalismalari hummali bir mesaiyle tamamlandi. Caddenin Çark ve DSI Kavsagi arasindaki bölüm de deforme olan asfalt sökülüp alindi. Dolgu ve mekanik islemlerin ardindan güzergaha 500 ton sicak asfaltin serimi yapildi. Bu çalismayla birlikte her gün binlerce kisinin kullandigi cadde yepyeni bir yüze kavustu. Sürüs konforu ve güvenligin arttigi caddenin 2. etabi DSI Kavsagi ve Seker Mahallesi Kavsagi arasi olacak. Burada da islem kisa sür içinde baslayacak.

YOLBAK’tan yapilan açiklamada, “Sehir merkezi trafigi için önemli bir noktada bulunan Sedat Kirtetepe Caddesi’ndeki 1. Etap çalismalarini tamamladik. Caddemizin 550 metrelik kismindaki yaptigimiz çalismayla bin 500 ton sicak asfalti sehrimize kazandirdik. DSI Kavsagi ve Seker Mahallesi arasindaki 2.etap çalismalarimizi en kisa sürede baslatip caddemizi yeni yüzüne kavusturacagiz” denildi.
Kaynak: İHA