Saglik Bakani Kemal Memisoglu, Rize Sehir Hastanesinin Santiyesinde Inceleme Yapti

Saglik Bakani Prof. Dr. Kemal Memisoglu, “Sehir hastanelerimiz ülkemizin hem gururu hem de saglik hizmetlerinin odagi durumunda” dedi.

Saglik Bakani Kemal Memisoglu, Rize Sehir Hastanesinin Santiyesinde Inceleme Yapti
Saglik Bakani Prof. Dr. Kemal Memisoglu, bir dizi ziyaret ve yatirimlari yerinde incelemek için geldigi Rize’de dün esnafi ziyaret ederken bugün ise Rize Valiligi, Rize Belediyesi, Rize Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Ardindan yapimi devam edene Rize Sehir Hastanesi santiyesini ziyaret eden Memisoglu burada santiye alaninda incelemelerde bulundu.

Sehir Hastanesi santiyesinde gerçeklesen brifing toplantisinin ardindan konusan Bakan Memisoglu, “Rize’mizin saglik hizmetlerini degerlendirmeye devam ediyoruz. Valiligimizde brifing aldik. Sonrasinda hastanelerimizi geziyoruz. Ayni zamanda insaatlarimizi da inceliyoruz. Cumhurbaskanimizin hayalimiz dedigi ve kendi memleketinde sehir hastanesinin santiyesindeyiz. Burada degerlendirmeler yaptik. Insallah yakin zamanda daha büyük bir insaat faaliyeti baslayacak. Dünyanin en iyi saglik hizmetlerini sunan bir ülke olarak altyapisini da insan gücüyle daha iyi hizmet sunmaya çalisiyoruz. Sehir hastanelerimiz ülkemizin hem gururu hem de saglik hizmetlerinin odagi durumunda. Bu nedenle çok önemsiyoruz” dedi.

Ordu ve Mus illerinde siddetli saganak yagis nedeniyle meydana gelen sel ve afetlerde 2 kisinin hayatini kaybettigini dile getiren Bakan Memisoglu, UMKE ve saglik ekiplerinin bölgede teyakkuzda oldugunun altini çizerek, “Üzücü bir olay yasadik. Ordu ve Mus’ta yasanan sel felaketinde 2 vatandasimiz hayatini kaybetmis. 2 vatandasimiz da Allah’tan rahmet diliyoruz. UMKE ekiplerimiz ve ilk yardim ekiplerimiz oradalar. Bütün yardimi yapiyorlar. Allah milletimize bir daha böyle acilar yasatmasin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA