Pentagram Senfoni Orkestrasi Esliginde Izmir Ve Bursa'da

Efsane Türk heavy metal grubu Pentagram, Izmir ve Bursa’da dinleyicileriyle bulusuyor. Night Flight Symphony Orchestra & Choir esliginde 3 Agustos’ta Izmir Kültürpark Açik Hava Tiyatrosu ve 15 Agustos’ta Bursa Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’nda gerçeklesecek Pentagram konserlerinin biletleri Biletinal’da satisa çikti.

Pentagram Senfoni Orkestrasi Esliginde Izmir Ve Bursa'da
Events Across Turkey’in bir kült haline gelen uluslararasi ödüllü projesi An Epic Symphony, Türkiye’nin en iyi gruplarindan Pentagram’i yeni gösterisiyle bir kez daha agirliyor. Night Flight Symphony Orchestra & Choir esliginde 3 Agustos’ta Izmir Kültürpark Açik Hava Tiyatrosu ve 15 Agustos’ta Bursa Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’nda gerçeklesecek Pentagram konserlerinin biletleri Türkiye’nin teknoloji odakli etkinlik biletleme platformu Biletinal’da satisa çikti.

1986 yilinda Hakan Utangaç ve Cenk Ünnü tarafindan kurulan Pentagram, ilk albümünü 1990 yilinda dinleyicilerle bulusturdu. Pentagram’in yükselisi Ogün Sanlisoy’un katilimi ve ‘Trail Blazer’ adli albümün çikisiyla sürdü. Grup, 1995 yilinda Danimarka’da gerçeklesen üç konserle uluslararasi müzik dünyasinda da adini duyurdu. 2002 yilinda ise Türkçe sözlü albüm “Bir”, Böcek Yapim etiketi ile albüm raflarindaki yerini aldi. Tamamen Türkçe sözlü olan bu albümle birlikte grup yine bir ilke imza atmis oldu. Grubun günümüz kadrosuyla yaptiklari ilk beste "Bu Düzen Yikilsin" da 30 Ekim 2020 tarihinde dijital platformlardan yayimlandi.
Kaynak: İHA