Insaat Atiklarini Cadde Kenarina Birakan Sahsa Cezai Islem Uygulandi

Bilecik Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri tarafindan yapilan denetimde cadde kenarina insaat atigi birakan sahsa ceza islemi uygulandi.

Insaat Atiklarini Cadde Kenarina Birakan Sahsa Cezai Islem Uygulandi
Vatandaslarin basta can ve mal güvenligini saglamak amaciyla denetimlerini sürdüren Zabita Müdürlügü ekipleri, tadilat ruhsati almadan evinde çalisma gerçeklestiren ve atiklari cadde kenarina birakan sahsa ceza islemi uyguladi. Ertugrulgazi Mahallesi Sehit Mesut Bilir Caddesi üzerinde yer alan binada gerçeklestirilen çalismayi durduran Zabita Müdürlügü ekipleri, sahsi tadilat ruhsati almak üzere ilgili birime yönlendirirken, yapilan çevre kirliligi nedeniyle de ceza islemi uyguladi.

Bilecik Belediyesi tarafindan yapilan yazili açiklamada, tadilat çalismalariyla ilgili olarak vatandaslarin yapmalari gereken islem hakkinda bilgi verilerek, ‘’Tadilat çalismasi yapacak vatandaslarimiz Bilecik Belediyesi Imar ve Sehircilik Müdürlügü’ne basvurarak gerekli izni almalari gerekmektedir. Yapilacak çalismayla ilgili olarak gerekli ücretin ödenmesi halinde çikan atiklar, Belediye Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan bulundugu yerden alinmaktadir. Temiz ve saglikli bir çevre için vatandaslarimizin is ve islemleri yerine getirmeleri büyük önem arz etmektedir’’ açiklamasi yapildi.
Kaynak: İHA