Çorum'da Yolcu Otobüsü Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 10 Yarali

Çorum’da yolcu otobüsü ile hafif ticari aracin kavsakta çarpismasi neticesinde meydana gelen kazada 10 kisi yaralandi. Kaza ani saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Çorum'da Yolcu Otobüsü Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 10 Yarali
Kaza, Recep Tayyip Erdogan, Fatih, Esref Hoca ve Albayrak caddelerinin kesisiminde bulunan 23 Nisan kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alparslan Ö. idaresindeki 19 TN 431 plakali sehir içi yolcu otobüsü ile Sedat S. yönetimindeki 06 CUC 321 plakali hafif ticari araç, kavsakta çarpisti. Kazada otobüsteki yolculardan Aleyna B., Mehmet Akif Ö., Aziz S., Hülya Ç., Ümmügülsüm C., Tugçe Bengü Y., hafif ticari aracin sürücüsü ile ayni araçta bulunan Seyhan A. ve ismi ögrenilemeyen iki kisi yaralandi.

Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan müdahaleleri yapilan yaralilar hastaneye kaldirildi.

Kaza ile ilgili inceleme baslatilirken, kaza ani saniye saniye Kent Güvenligi Sistemi kameralarina yansidi. Görüntülerde, kavsaktan karsiya geçmek isteyen otobüs ile hafif ticari aracin çarpistigi görülüyor. Çarpmanin etkisi ile hafif ticari araç metrelerce sürüklenerek durabiliyor.
Kaynak: İHA