Bolu'da Ölümlü Kazalarin Meydana Geldigi Kavsak Kapatiliyor Açiklamasi Sanayi Esnafi Ayaklandi

Bolu’da D-100 kara yolunun sanayi mevkiinde bulunan Sanayi Yan Yol Kavsagi, zaman zaman meydana gelen ölümlü ve yaralanmali kazalara gelen tepkiler üzerine Valilik karariyla kapatildi. Sanayi esnafi kavsagin kapatilmasina tepki gösterdi.

Bolu'da Ölümlü Kazalarin Meydana Geldigi Kavsak Kapatiliyor Açiklamasi Sanayi Esnafi Ayaklandi
Bolu’da Izzet Baysal Merkez Küçük Sanayi Sitesi’nin girisi olan D-100 kara yolundaki kavsak kapatiliyor. Son olarak 2 kisinin hayatini kaybettigi ve 3 kisinin yaralandigi kavsagin kapatilmasi gerektigi yönünde gelen tepkiler üzerine harekete geçen Bolu Valiligi çalisma baslatti. Sabah saatlerinde ekipler tarafindan yolun kapatilmasi için çalisma yapildi. Sanayi esnafi D-100’den girisin kapatilmamasi için ayaklandi.

"Yolun kapanmasi sanayiyi büyük derecede etkileyecek"

Yolun kapatilmamasi gerektigini söyleyen Izzet Baysal Merkez Küçük Sanayi Sitesi Baskani Zafer Aydin, "Yolun kapanmasi sanayiyi büyük derecede etkileyecek. Burada araç yigilmalari olacak. Bazi sürücülerin hiz tutkusu yüzünden burada sanayi kavsagi kapatiliyor. Böyle bir sey olmaz. Isiklarda da kazalar oluyor. Ilk önce soförlerimizin egitilmesi gerekiyor. Egitimsiz soförlerin yüzünden yol kapatiliyor" dedi.

Kaynak: İHA