Amasya'da Kayinpeder Dehseti Açiklamasi Damadini Öldürdü, Kizini Yaraladi

Amasya’da bir kayinpeder, kizi ile rizasi olmadan bir ay önce evlenen damadini akaryakit istasyonunda av tüfegiyle ates ederek öldürdü, kizini ise yaraladi.

Amasya'da Kayinpeder Dehseti Açiklamasi Damadini Öldürdü, Kizini Yaraladi
Olay, saat 09.50’de Amasya merkeze bagli Yildiz köyündeki bir akaryakit istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sengül ailesinin kizi Inci Eser (35) iddiaya göre ailesinin rizasi olmadan bir ay önce kaçarak Halil Eser ile evlendi. Baba Dursun Sengül(54) akaryakit istasyonunda kizi Inci Eser ve damadi Halil Eser ile karsilasti. Aralarinda çikan tartismada Dursun Sengül, otomobil içince bulunan damadi Halil Eser ve kizi Inci Eser’e av tüfegi ile 2 el ates etti. Damadi Halil Eser olay yerinde hayatini kaybetti, kizi Inci Eser ise kolundan yaralandi.

Olay yerine polis, saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen damadin yakinlari sinir krizi geçirdi. Halil Eser’in cenazesi olay yeri incelemesinin ardindan Amasya Üniversitesi Sabuncuoglu Serefeddin Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi.

Otomobili ile olay yerinden uzaklasan Dursun Sengül, jandarma ekipleri tarafindan suç aleti ile yakalanarak göz altina alindi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA