Bisiklet Hirsizligindan Araniyordu, Tutuklandigi Tespit Edildi

Bilecik’te bisiklet hirsizligindan aranan süpheli kadinin, geçtigimiz günlerde narkotik operasyonunda yakalanarak tutuklandigi tespit edildi.

Bisiklet Hirsizligindan Araniyordu, Tutuklandigi Tespit Edildi
Bilecik’te bir vatandas apartman içerisinde bulunan bisikletinin çalindigini ve daha sonra 112 Acil Çagri Merkezi’ni arayarak çalinan bisikletini Hürriyet Mahallesi’nde bulunan bir site önünde gördügünü beyan etti. Vatandasin beyani üzerine harekete geçen Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekiplerince yürütülen çalismada belirtilen adrese intikal edilerek çalinan bisiklet bulunup sahibine teslim edildi. Ekipler tarafindan olay yeri ve çevresinde incelenen güvenlik kamerasi görüntülerinde bisikleti site önüne birakan sahis tespit edildi. Sahis; çalinti bisikleti kendisine bir kadin sahsin tamirat için getirdigini, sonrasinda ise kendisine ulasamadigini, güvenlik amaçli olarak bisikleti site içerisine biraktigini beyan etti.

Konu ile ilgili yapilan çalismalar kapsaminda; bisikleti çalan süphelinin ‘Narkotik Operasyonu’ kapsaminda tutuklandigi ve Sincan Kadin Kapali Ceza Infaz Kurumu’nda bulundugu tespit edildi.
Kaynak: İHA