Baskan Yavas Afyonkarahisar'da Çesitli Temaslarda Bulundu

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile Sehitler ve Gaziler Dernegi’ni ziyaret etti.

Baskan Yavas Afyonkarahisar'da Çesitli Temaslarda Bulundu
Baskan Yavas, Afyonkarahisar’da çesitli ziyaretler gerçeklestirdi. Ilk olarak, sehit aileleri ve gazilerle bulusarak Türkiye’nin kahramanlarina olan destegini yineledi. Yavas, " Sehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için milletimizin en degerli varliklaridir. Onlarin her zaman yaninda olacagimizi ve taleplerini karsilamak için elimizden geleni yapacagimizi belirtmek isterim " dedi.

Ardindan Yavas, ziyareti kapsaminda Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Baskani Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette basinin rolünü vurguladi. Belediye hizmetlerinin topluma dogru anlatilmasinin önemine isaret eden Yavas, "Basinin toplumdaki rolü ve önemi inkâr edilemez. Belediye olarak yaptigimiz hizmetlerin ve projelerin halkimiza ulasmasi ve anlatilmasi, basinin gücüyle mümkün oluyor. Basin, eksikliklerimizi ve ihtiyaçlarimizi belirleyerek bizlere geri bildirim sagliyor. Afyonkarahisar’da da is birligiyle sehrimize hizmet edecegiz" seklinde konustu.

Ziyaretin sonunda Baskan Yavas, AGC ve Sehitler Dernegi’nin hatira defterlerine anlamli birer not yazarak imza atti.
Kaynak: İHA