TOBB Baskani Hisarciklioglu'dan Belediye Baskani Subasi'ya Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu, Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi’yi ziyaret etti.

TOBB Baskani Hisarciklioglu'dan Belediye Baskani Subasi'ya Ziyaret
Bir takim temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e gelen TOBB Baskani Hisarciklioglu, Baskan Subasi ile bir araya gelerek degerlendirmelerde bulundu. Hisarciklioglu ve beraberindeki konuklarini agirlayan Baskan Subasi, ziyaretten duydugu memnuniyeti belirterek tesekkür etti.

Konuklarina Bilecik ve belediyenin çalismalari hakkinda bilgi veren Baskan Subasi, ziyaret hakkinda sosyal medya hesabinda yaptigi paylasimda, "Türkiye TOBB Yönetim Kurulu Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nu belediyemizde agirladik. Ardindan birlikte Seyh Edebali Türbesi’ni ziyaret ederek türbemize kazandirdiklari asansörün açilisini gerçeklestirdik. Sayin Hisarciklioglu ve heyetine nazik ziyaretleri için tesekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün, TSO Baskani Mehmet Ergün, kurum ve kurulus temsilcilerinin de oldugu ziyaret sonunda Baskan Subasi, konuklariyla birlikte Seyh Edebali Türbesi’ni ziyaret etti.
Kaynak: İHA