TOBB Baskani Hisarciklioglu, Bilecik'te Mühendislik Laboratuvari'nin Açilisina Katildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu, Bilecik’te Mühendislik Laboratuvari’nin açilisini yapti.

TOBB Baskani Hisarciklioglu, Bilecik'te Mühendislik Laboratuvari'nin Açilisina Katildi
Ilk olarak Bilecik Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi’ni ziyaret eden Hisarciklioglu, ardindan Seyh Edebali Türbesi’ne geçerek burada TOBB tarafindan yaptirilan asansör önünde kurdele kesim törenine katildi.

Ardindan Hisarciklioglu, Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Asim Kaplancikli’yi makaminda ziyaret etti.

Vali Sefik Aygöl, CHP Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Ergün, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Sermin Kahraman’inda eslik ettigi ziyarette Hisarciklioglu, TOBB hibesiyle yapimi tamamlanan ve faaliyete geçirilen Mühendislik Laboratuvarinin açilisini yapti. Üniversitenin bazi bölümlerini de gezen Hisarciklioglu ve beraberindekiler, yeni yapilan Rifat Hisarciklioglu Konferans Salonu’nun önünde fotograf çektirdi.

Ardindan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasi’ni da ziyaret eden Hisarciklioglu, TSO Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Ergün ve oda üyeleri tarafindan karsilandi. Burada toplanti salonunda sanayiciler ve is adamlariyla bir araya gelen Hisarciklioglu, kentin ticareti ve sanayisiyle ilgili bilgiler alarak talep ve önerileri dinledi.
Kaynak: İHA