Tarim Ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli'dan AK Parti'ye Ziyaret

Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli, AK Parti Bilecik Il Baskanliginda partililerle bir araya geldi.

Tarim Ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli'dan AK Parti'ye Ziyaret
Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli, bir takim ziyaretler ve açilislar yapmak üzere Bilecik’e geldi. Bakan Yumakli ilk olarak Bilecik Valilisi Sefik Aygöl’ü makaminda ziyaret etti. Ardindan Bilecik Il Tarim ve Orman Müdürlügünü ziyaret eden Bakan Yumakli, Il Müdürü Necmettin Yoldas’tan kurum hakkinda bilgi aldi. Cuma namazini tarihi Orhan Gazi Camiinde kilan Bakan Yumakli, ardindan Osmanli Devletinin kurucusu Osman Gazi’nin kayinpederi devletin manevi kurucusu Seyh Edebali Türbesi’ni ziyaret etti. Burada dua okuyan Bakan Yumakli, Il Genel Meclis Salonu’nda saat tarim sektöründe faaliyet gösteren isletmeler ve yatirimcilar ile bulustu.

Son olarak AK Parti Bilecik Il Baskani Serkan Yildirim’i makaminda ziyaret eden Bakan Yumakli’yi parti binasi önünde Kadin Kollari Baskani Av. Semra Aydemir karsiladi. Ardindan parti binasinda belediye baskanlari ve partililerle bir araya gelen Bakan Yumakli’ya Milletvekili Halil Eldemir de eslik etti.

Öte yandan, ziyarette Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Servet Yilmaz da hazirda bulundu.
Kaynak: İHA