Baskan Subasi'ndan Çocuklara Müjdeli Haber

Bilecik Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi çocuklara müjdeli haberi verdi.

Baskan Subasi'ndan Çocuklara Müjdeli Haber
Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, Bilecik Belediyesi tarafindan çocuklarin verimli ve eglenceli bir yaz dönemi geçirmesi amaciyla ücretsiz olarak hazirlanan Yaz Bilim Atölyelerinin baslayacagini duyurdu. Baskan Subasi, Yaz Bilim Atölyeleri hakkinda detayli bilgi vererek, "Su ana kadar yüzlerce bebek ve çocugun keyifli vakit geçirdigi Yaz Bilim Atölyeleri, alaninda uzman egitmenler tarafindan gerçeklestirilmeye devam edecek. Birinci dönemin 9 Temmuz ile 31 Temmuz tarihleri arasinda ikinci dönemin ise 6 Agustos ile 28 Agustos tarihleri arasinda çocuklarla bulusacak olan Yaz Bilim Atölyelerinde 10’u askin konuda çocuklar eglenerek ögrenme firsati bulacak.

Yaz Bilim Atölyeleri kapsaminda çocuk ve bebekler; robotik kodlama, satranç, biyoloji, fen bilimleri, oyunlarla matematik, dijital mühendislik, lego, bahçede oyun, astronomi - havacilik ve uzay, akil ve zeka oyunlari ile mental aritmetik gibi basliklardaki etkinliklerle bulusacak.

4-10 yas araligindaki çocuklarin kayit olabildigi Yaz Bilim Atölyeleri için Bilecik Belediyesi kurumsal internet adresinden kayit yapilabilmektedir.

Istasyon Mahallesi Osmangazi Caddesi No:75’te bulunan adreste yer alan Bilecik Belediyesi Cemal Süreya Bebek ve Çocuk Atölyesinde gerçeklestirilecek atölye etkinliklerine tüm çocuklar davetlidir" dedi.

Kaynak: İHA