27 Yillik Yasamina 20 Suç Sigdirdi

Afyonkarahisar’da cinsel istismardan, dolandiriciliga, yaralama ve uyusturucu madde kullanmak gibi suçlardan 20 kaydi olan ve 14 yil hapis cezasiyla aranan 27 yasindaki sahis jandarmanin düzenledigi operasyonla kiskivrak yakalandi.

27 Yillik Yasamina 20 Suç Sigdirdi
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar Il Jandarma Komutanligina bagli ekipler tarafindan aranan sahislarin yakalanmasina yönelik çalisma yapildi. Yapilan incelemelerde A.C.’nin (27) hükümlü veya tutuklunun kaçmasi ve kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarinin çalisani olarak tanitmasi veya bu kurumlarla iliskili oldugu suretiyle dolandiricilik suçlarindan toplamda 3 ayri suç kaydi 14 yil kesinlesmis hapis cezasiyla arandigi belirlendi. Ardindan sahsin pesine düsen ekipler 15 gün süren teknik ve fiziki takibin ardindan sahsi saklandigi Sahipata Mahallesindeki evindeki yakalandi. Ekipler sahsin kaçma ihtimaline karsi eve çilingir vasitasi ile girerek süpheliyi kiskivrak yakaladi. Yakalanan A.C., çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Öte yandan, sahsin 2 çocugun nitelikli cinsel istismari, 4 nitelikli dolandiricilik, 3 basit yaralama, 2 tehdit, yagma, hirsizlik, silahla ates etme, mala zarar verme ve 2 defa uyusturucu veya uyarici madde kullanma suçlarindan toplamda 20 UYAP kaydi oldugu bildirildi.

Kaynak: İHA