Vali Çelik Açiklamasi 'Çocuklarimizin Yarinlari Için Hep Beraber Çalisacagiz''

Hakkari Valisi Ali Çelik, Semdinli ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek, “Çocuklarimizin yarinlari için hep beraber çalisacagiz. Imkânlar dâhilinde ilçemizin gelisimi, vatandaslarimizdan gelen talepler ile mahalle ve köylerimizde yasanan sikintilarin çözümü için elimizden geleni yapacagiz” dedi.

Vali Çelik Açiklamasi 'Çocuklarimizin Yarinlari Için Hep Beraber Çalisacagiz''
Vali Çelik, Semdinli ilçesinde mahalle ve köy muhtarlari ile bir araya gelerek toplanti yapti. Semdinli Belediyesi konferans salonunda gerçeklestirilen toplantida; Semdinli’deki mahalle ve köylerin mevcut durumlari, ihtiyaç ve beklentileri üzerinde istisarelerde bulunuldu.

Yapilan toplantida mahalle ve köylerdeki ulasim, altyapi, dogal gaz, elektrik, su ve internet hizmetlerinin arttirilmasi yönündeki ihtiyaçlarini dile getiren muhtarlar, vatandaslarimizin taleplerini Vali Çelik’e ilettiler.

‘Çocuklarimizin yarinlari için hep beraber çalisacagiz’ diyerek birlik ve beraberligi vurgulayan Vali Çelik, “Imkânlar dâhilinde ilçemizin gelisimi, vatandaslarimizdan gelen talepler ile mahalle ve köylerimizde yasanan sikintilarin çözümü için elimizden geleni yapacagiz’’ dedi.

Vali Ali Çelik, daha sonra beraberindeki Vali Yardimcisi Bugra Karadag, Semdinli Kaymakami Ali Ekber Ates, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Necip Çarikcioglu, Il Saglik Müdürü Hamdullah Kara ile Semdinli Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir is yerinin açilis törenine katildi.

Yeni açilan isletmenin Semdinli’ye hayirlar getirmesi temennisinde bulanan Vali Çelik; isletme sahibi Dila Sen’e hayirli ve bol kazançlar diledi.
Kaynak: İHA