Geçit, 'Sorunlara Duyarli Ve Çözüm Odakli Yaklasiyoruz'

Yesilyurt’ta yasayan vatandaslarin ihtiyaçlarini yerinde tespit etmek ve çalismalari incelemek amaciyla mahalle ve esnaf ziyaretlerini devam ettiren Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, “Ilçemizi hemsehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaslarimizi dinliyor ve çalismalarimizi bu görüsmelerin isiginda yapiyoruz” dedi.

Geçit, 'Sorunlara Duyarli Ve Çözüm Odakli Yaklasiyoruz'
Mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sikintilarini birinci agizdan ögrenmek ve bu dogrultuda çözümler üretmek için Yesilyurt’un mahallelerini bir bir dolasan Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, Çilesiz Mahallesine gerçeklestirdigi ziyarette Mahalle Muhtari Veysel Özfindik ile birlikte vatandaslarla bir araya gelip, esnaflari isyerlerinde ziyaret etti. Vatandaslarin taleplerini dinleyen Baskan Geçit, çözüm odakli hizmet anlayisi ile hizmetlerini sürdürdüklerinin altini çizdi.

Hizmetlerinde katilimciligi esas aldiklarini her seferinde vurgulayan Baskan Geçit, “Göreve geldigimiz günden bu yana üzerinde durdugumuz en önemli olgulardan bir tanesi, katilimci belediyecilik anlayisi olmustur. Mahalle sakinlerimizle, esnaflarimizla, 7’den 70 tüm hemsehlerimizle bir araya gelerek onlarin istek ve taleplerini dinliyor hiç vakit kaybetmeden çözüme kavusturuyoruz. Çilesiz Mahallemizde incelemelerde bulunarak mahalle sakinlerimizin taleplerini ve beklentilerini yerinde dinledik. Mahallemizin sorunlarina duyarli ve çözüm odakli yaklasiyoruz. Ayrica, esnafimizi ziyaret ederek onlarin da görüs ve önerilerini aldik. Is yerlerinde karsilastiklari sorunlari ve beklentileri dinledik. Esnafimizin yaninda oldugumuzu ve onlarin daha iyi sartlarda hizmet verebilmeleri için gerekli adimlari atacagimizi belirtmek istiyorum. Mahallemizde yasayan tüm hemsehrilerimize ilgi ve misafirperverlikleri için tesekkür ederim” diye konustu.

Çilesiz Mahallesindeki vatandaslar ve esnaflarda gerçeklestirilen ziyaret esnasinda Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit’e sorunlarini birebir aktarabildikleri için tesekkür edip, ziyaretten dolayi memnuniyetlerini ifade ettiler.
Kaynak: İHA