Çorum Belediyesi Yol Ve Kaldirim Isgaline Izin Vermeyecek

Çorum Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri kaldirim ve yol isgallerine yönelik çalismalarini sürdürüyor. Uyarilara ragmen isgalden vazgeçmeyen bir isyerinin malzemeleri Belediye ekipleri tarafindan kaldirilarak cezai islem uygulandi.

Çorum Belediyesi Yol Ve Kaldirim Isgaline Izin Vermeyecek
Çorum Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, kaldirim isgallerine son vermek amaciyla yaptigi denetimlerini sürdürüyor. Buharaevler Caddesi üzerinde, satisini yaptigi ürünleri kaldirim ve yola çikararak araç ve yaya trafigini tehlikeye sokan bir isyeriyle ilgili Zabita Müdürlügü tarafindan cezai islem gerçeklestirildi.

Daha önceki denetimlerde yapilan uyarilari dikkate almayan isyerinin, kaldirim ve yol isgaline sebep oldugu malzemeler belediye ekipleri tarafindan kaldirildi.

Öte yandan, trafik güvenligine sebep olan kamyonetin kaldirilmasi konusunda da Emniyet Müdürlügü Trafik Subesi Ekipleri’nce isyeri sahibine süre verildi.

Zabita Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, denetimlerin devam edecegi ve kurallara uymayan isletmelere cezai islem uygulanacagi belirtildi. Açiklamada, “Sehir genelindeki tüm esnafimiza bu konuda duyarli olmalari çagrisinda bulunuyoruz. Bu konuda esnafimizin hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz” denildi.
Kaynak: İHA