MAGINDER Yönetim Kurulu Baskani Karademir, Kisla Caddesi Esnafini Ziyaret Etti

Malatya’da rezerv alani içerisinde yer alan ve yakin zamanda yikim islemlerine baslanilmasi beklenen Kisla Caddesi’ni ziyaret eden Malatya Girisimci Is Insanlari Dernegi (MAGINDER) Yönetim Kurulu Baskani Salih Karademir, "Esnafimiz magdur edilmeden çözüm bulunmali” dedi.

MAGINDER Yönetim Kurulu Baskani Karademir, Kisla Caddesi Esnafini Ziyaret Etti
MAGINDER Yönetim Kurulu Baskani Salih Karademir, rezerv alani içerisinde yer alan ve yakin zamanda yikim islemlerine baslanilmasi beklenen Kisla Caddesi’ni ziyaret etti. Bölge esnafi ile görüserek hayirli isler temennisinde bulunan Karademir, "Kentin isiklarinin yandigi tek yer Kisla Caddesi esnaflarimiz için kapali çarsi üstünü veya Kisla caddesinde dükkanlarin önüne konteyner verilmesini talep ediyoruz“ dedi.

Dernek olarak 6 Subat depremlerinin ilk gününden itibaren sahada oldugunu kaydeden Karademir, "Kisla Caddesi’ndeki esnaflarimizi MAGINDER ailesi olarak ziyaret ederek toplantilar gerçeklestiriyoruz. Bugün de esnaflarimizla birlikteyiz. 31 Mart yerel seçimleri sürecinde Büyüksehir Belediye Baskani Sami Er esnaflarimiza burada kalacaksin ve çikmayacaksiniz seklinde ifadelere bulunmustu. Bu sözleri animsatarak, bölge esnaflarimiz için kapali çarsi üstünde veya kisla caddesinde dükkanlarin önüne konteyner verilmesi talep ediyoruz“ ifadelerini kullandi

Bölge esnafi ise ziyaretten dolayi Karademir ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür ederek magduriyetlerinin giderilmesini istedi.
Kaynak: İHA