Gediz'e Akaryakit Istasyonu Kazandiriliyor

Kütahya’nin Gediz ilçesinde, uzun süredir ilçenin girisine yapilmasi planlanan akaryakit istasyonu için ilk adimlar atildi.

Gediz'e Akaryakit Istasyonu Kazandiriliyor
Bu kapsamda Belediye Baskani Necdet Akel, EPDK Baskan Yardimcisi Yilmaz Tamer’i ziyaret etti. Ziyarette Baskan Akel’e, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gültekin ve Belediye Fen Isleri Müdürü Riza Acar eslik etti.

Konu hakkinda açiklama yapan Gediz Belediye Baskani Necdet Akel; “Enerji Piyasasi Düzenleme Kurumu (EPDK) Baskan Yardimcisi Yilmaz Tamer’i ziyaret ederek, Ilçemizde açilmasi planlanan yeni bir akaryakit istasyonu için projenin detaylari ve izlenecek süreçler konusunda görüs alisverisinde bulunduk. Bu kapsamda Ilçemizde mülkiyeti belediyemize ait pazar yeri kavsaginda bulunan arsamiza Akaryakit istasyonu için girisimlerimiz sonuç verdi. Projemiz içerisinde yer alan istasyonumuzda, akaryakit, LPG ve elektrik sarj istasyonlari yer alacaktir. “Gayemiz Gediz” slogani ile çiktigimiz bu yolda vatandasimiza hizmet noktasinda var gücümüzle çalisiyor, çalismaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA