Araç Satin Aldiklari Kisiyi Parasini Ödemeyip Tehdit Eden Sahislar Polisten Kaçamadi Açiklamasi 4 Gözalti

Çorum’da araç satin aldiklari vatandasin parasinin bir kismini ödemeyip tehdit eden 4 kisi, polis ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi.

Araç Satin Aldiklari Kisiyi Parasini Ödemeyip Tehdit Eden Sahislar Polisten Kaçamadi Açiklamasi 4 Gözalti
Edinilen bilgilere göre, O.K. ile Y.Ö. (39), C.A. (19), S.Ö. (26) ve S.U. (30) arasinda araç alim satimindan dolayi alacak verecek meselesi nedeniyle anlasmazlik çikti. Süpheliler müstekiden aracin birinin parasini vermezken, digerinin ücretinin bir kismini verip, geri kalani için de çek verdi. Daha sonra sahislar O.K.’yi tehdit etmeye basladi.

O.K. durumu polis ekiplerine bildirerek sikayetçi oldu. Ihbar üzerine çalisma baslatan Çorum Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet-Gasp Büro Amirligi ekipleri tarafindan sahislar yakalanarak gözaltina alindi. Polis ekiplerince sahislarin kullandigi araç civarinda yapilan aramada, bir insaat alanindaki toprak yigini üzerinde siyah bez çanta içerisinde 1 adet makinali tabanca ile 2 adet sarjör, 44 adet mermi, tas altina saklanmis 2 adet tabanca ve tabancaya ait 16 adet mermi ve 2 adet sustali tabir edilen biçak ele geçirildi.

Gözaltina alinan zanlilar ifadeleri alinmak üzere emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA