AKÜ TÖMER Ögrencileri Mezuniyet Heyecani Yasadi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Türkçe Ögretimi Uygulama Arastirma Merkezi (TÖMER) 2023-2024 akademik yili mezuniyet töreni gerçeklestirildi.

AKÜ TÖMER Ögrencileri Mezuniyet Heyecani Yasadi
TÖMER’de egitim gören uluslararasi misafir ögrenciler için Ibrahim Küçükkurt Konferans Salonunda düzenlenen törene; AKÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Murat Peker, AKÜ TÖMER Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Alper Günaydin, TÖMER Müdür Yardimcilari Dr. Ögr. Üyesi Burak Olur, Ögr. Gör. Murat Çikla ile birlikte uluslararasi misafir ögrenciler katildi.

Törenin açis konusmasini yapan TÖMER Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Alper Günaydin, programin birkaç günde özel gayretler ile hazirlandigini söyledi.

Günaydin, “Görevi yeni devir aldim ama ekibimiz saglam. Kurulu bir düzen var. Her sey yerli yerinde. Rektörlügümüz ve yöneticilerimiz her zaman yanimizda; bunun için tesekkür ederim. En ufak sorunumuzu bile aninda çözüyorlar. Ögrenci arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Eglenmesini biliyorlar. Bir yilin stresini atacagiz. Eglenceli bir program hazirladik. Konusmalar, siirler ve sarkilar ve oyun havalari olacak” diye konustu
Kaynak: İHA