38 Yil Önce Birlikte Askerlik Yapan Tertipler Kütahya'da Bulustu

Kütahya’da 38 yil önce birlikte askerlik yapan tertipler bulustu.

38 Yil Önce Birlikte Askerlik Yapan Tertipler Kütahya'da Bulustu
1986 Sirvan Komando Bölügü’nde vatani görevlerini yapan asker arkadaslari her yil oldugu gibi bu yil da bir araya gelerek dostluklarini pekistirdiler. 38 yillik aradan sonra Senlik Köyü’nde Muzaffer Esen’in davetlisi olarak aileleri ile Yoncali’daki termal otelde bir araya gelen eski askerler, hatiralardan bahsederek keyifli vakit geçirdiler. Her yil farkli bir yerde bulusan asker arkadaslari bu sene Kütahya’yi tercih edip hem dinlendiler, hem de özlem gidermenin mutlulugunu yasadilar. Eski dostlar bir araya gelmenin heyecanini yasarken, birlikte askerlik yaptiklari günleri yad ettiler. Hatiralarini tazeleyen askerler, kahkahalar atarak keyifli sohbetler ettiler.

Muzaffer Esen, asker arkadaslarini agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Her yil farkli bir yerde bulusuyoruz. Bu sene Yoncali ve Senlik Köyü’nü tercih ettik. Burasi çok güzel bir yer. Asker arkadaslarimla burada bir araya gelmekten çok mutluyum." dedi.

Yoncali Huzur Thermal Otel yetkilileri de askerlere gösterdikleri ilgiden dolayi tesekkür ederek, her zaman onlari agirlamaktan memnuniyet duyacaklarini belirttiler.

38 yillik dostluklarin hala canliligini korumasi ve her yil bir araya gelerek eski günleri yad etmeleri oldukça güzel bir olay. Bu tür bulusmalar, askerlik hatiralarinin taze kalmasina ve dostluklarin pekismesine katkida bulunuyor.
Kaynak: İHA