'Egitim Kenti Karabük Projesi' Hedeflerine Ulasiyor

Karabük Valiligi himayelerinde baslatilan “Egitim Kenti Karabük Projesi” çerçevesinde bin 660 etkinlik gerçeklestirildi.

'Egitim Kenti Karabük Projesi' Hedeflerine Ulasiyor
‘Egitim Kenti Karabük Projesi’ ile ögrencilerin bir üst ögrenime eksiksiz hazirlanmasini, akademik alan basta olmak üzere; yabanci dil, spor, kodlama ve sosyal alanlarda gelisimlerini desteklemeyi ve basarilarini artirmak hedefleniyor.

Projeye baslanildigi günden bu yana 8 alt projede yer alan bin 660 etkinlige ev sahipligi yapildi. Etkinliklerin her biri bilime, dile, spora, sanata ve sosyal becerilere olan ilgiyi artiriyor.

Valilikten yapilan açiklamada, “Egitimler, seminerler ve atölye çalismalariyla ögrencilerin bilgi ve beceri düzeylerinde gözle görülür ilerlemelere tüm paydaslarimizla birlikte sahitlik ediyoruz.

Bes yil gibi uzun soluklu olarak hazirlanan Projenin, ilk yili için planlanan hedeflere ulasmanin mutlulugunu tüm paydaslarinizla birlikte yasiyoruz. Projemizin basarisinda ve hedeflerine ulasmasinda katkilarindan dolayi tüm egitim paydaslarimiza tesekkür ediyoruz. Gelecek yillarda daha fazla ögrenciye ulasmak ve onlarin hayatlarina daha fazla dokunmak adina var gücümüzle çalisacagiz. Egitim Kenti Karabük Projesi ile Karabük’ü egitimde marka sehir yapmaya kararliyiz. Gelecek egitim ve ögretim yilinda da bu hedefler dogrultusunda tüm egitim paydaslarimizla birlikte çalismaya devam edecegiz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA