Tanitim Günleriyle Aday Ögrencilere Tam Destek

Düzce Üniversitesi, 2024 Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) sonuçlarinin ardindan düzenledigi Düzce Üniversitesi Tanitim Günleri etkinligiyle, yine aday ögrencilerin yayinda yer alarak gönüllerini kazandi.

Tanitim Günleriyle Aday Ögrencilere Tam Destek
Konuralp Yerleskesi Atatürk Egitim ve Kültür Merkezi’nde, üç gün süresince gerçeklestirilen tanitim etkinliginde; Düzce Üniversitesi’nin her Fakültesi, Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu ve idari birimlerinden akademisyenler ve uzman personel, üniversite ve bölüm tercihlerinde aday ögrencilere ve ailelerine büyük destek sagladi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, etkinlik süresince tanitim stantlarini ziyaret ederek Düzce Üniversitesi akademik ve idari personeline emekleri için tesekkür etti.

Düzce Üniversitesi ögrencilerin merak ettigi tüm sorulara isik tuttu

Lisansüstü, lisans ve ön lisans bölümleri, ögrenci topluluklari, kampüs yasami, ders müfredati, uygulama ve staj imkanlari basta olmak üzere birçok konu hakkinda konuk ögrencileri aydinlatan Düzce Üniversitesi yetkilileri, ögrencilerin merak ettigi tüm sorulara isik tuttu.

Birinciliklerin üniversitesi

Enerji alaninda Türkiye’deki üniversiteler arasinda birinci olan Düzce Üniversitesi, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanligi ile TÜBITAK’in is birliginde hazirlanan Alan Bazli Yetkinlik Analizi’nde Organik Kimya alaninda da Türkiye birincisi oldugu, Genç Üniversiteler Dünya Siralamasi’nda Arastirma alaninda Ülkemizde 2000 yilindan sonra kurulan devlet üniversiteleri arasinda yine birinci oldugu ifade edildi. “Ormancilik” ile “Endüstri ve Imalat Mühendisligi” kategorilerinde ise Türkiye’deki üniversiteler arasinda ikinci olan Düzce Üniversitesi’nin, yüksekögretimde dogru bir tercih olacagi vurgulandi.

Düzce Üniversitesi ile dogru tercih degerli gelecek

“Düzce Üniversitesi ile Dogru Tercih Degerli Gelecek” temasinin altinin çizildigi etkinlikte Düzce Üniversitesi, tanitim, bilgilendirme ve kariyer planlamasi faaliyetleriyle örnek bir rehberlik hizmetine imza atti. Birikimli ve deneyimli akademisyenlerin danismanliginda, dogru üniversite ve meslek tercihi konusunda degerli bilgiler edinen aday ögrenciler, tercih döneminde de kendilerini yalniz birakmayan, önemli destek saglayan ve yol gösteren Düzce Üniversitesi’ne tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA