Sorkun Baraji'nda Su Sporlari Gösterisi Büyük Ilgi Gördü

Isparta’nin Aksu ilçesinde, Ilçe Kaymakamligi, Egirdir Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü yelken antrenörleri ve sporculari ile Aksu Sorkun Baraji’nda bulustu.

Sorkun Baraji'nda Su Sporlari Gösterisi Büyük Ilgi Gördü
Aksu Sorkun Barajinda Egirdir Gençlik ve Spor Müdürlügünün profesyonel sporculari ilçe halkina su sporlarini tanitti. Egirdir Gençlik ve Spor Müdürlügü sporculari kano, yelken ve paddle board gösterilerini gerçeklestirdiler. Adeta görsel bir sölen olan etkinlikte bir konusma yapan Kaymakam Saltuk Bugrahan Açikbas, "Amacimiz bu tür sporlarin ilçemizde rahatlikla yapilabilecegini göstermek ve Aksu’yu doga sporlarinda Türkiye’nin önemli bir noktasi haline getirmek ve çocuklarimizin bu tür spor dallariyla da ilgilenmelerini saglamaktir" dedi.

Iç sularda da bu tür sporlarin yapila bilinecegini göstermek istedigini dile getiren Açikbas, optimist, lazer, kano ve paddle boardun Sorkun Baraji iklim sartlarina çok uygun oldugunu ve bu tür spor dallari ile gençlere yeni imkan saglanmasi gerektigini de söyledi.



Kaymakam Açikbas; Egirdir Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Çelebioglu ve ekibine ayrica organizasyonda emegi geçen herkese gösterdikleri özveriden dolayi tesekkür etti.

Egirdir Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Çelebioglu da Aksu’da ilk defa böyle bir organizasyon gerçeklestirdiklerini, Aksu’da bulunan çocuklarin çok memnun kaldiklarini ifade etti.

Gösteriye Kaymakam Saltuk Bugrahan Açikbas, Belediye Baskani Veli Kahraman, Egirdir Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Çelebioglu, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Egirdir Yelken Antrenör ve Sporculari ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA