Sisli Belediye Baskani Sahan'dan 'Borç' Açiklamasi

En borçlu 5 belediye arasinda bulundugu ifade edilen Sisli Belediye’sinin Baskani Resul Emrah Sahan, konuya iliskin açiklamalarda bulundu.

Sisli Belediye Baskani Sahan'dan 'Borç' Açiklamasi
Belediyelerin biriken SGK borçlarinin Hazine ve Maliye Bakanligi tarafindan yerinde tahsil edilmeye baslanacagini açiklamisti. En borçlu 5 belediye arasinda bulundugu ifade edilen Sisli Belediye’sinin Baskani Resul Emrah Sahan konuya iliskin açiklama yapti. Sahan, "Bakan yaptigi açiklamada, en çok vergi borcu bulunan belediyelerin CHP’li belediyeler oldugunu iddia etti. Bu talimatin nihai amaci belediyelerden borç tahsili degil; 31 Mart seçimlerinde iktidari uyaran ve CHP’ye oy veren 50 milyon seçmeni cezalandirmak. Hiçbir kisi ya da kurumun devlete borcu kalmaz. Devlet, alacagini mutlaka tahsil eder. Bu, bugüne kadar inandigimiz bir gerçekti" ifadelerini kullandi.

Sahan, "Baskani oldugum Sisli Belediyesi dahil, Sosyal Demokrat Belediyeler, normalde görevleri olmayan bir yükün altinda ayakta kalmaya çalisiyor. Ülkemizdeki tüm belediyeler de iktidarinizin sebep oldugu ekonomik yikimin altinda kalan 7’den 70’e tüm yurttaslarimiza sosyal yardimlar yapiyor. Hem devletimize olan borçlarimizi öderiz hem de milletimize olan hizmet borcumuzu ödemeye devam ederiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA