Silivri'de Taksiye Binen Yolcu Denetim Yapan Polislerden Kaçti

Silivri’de ticari taksi içerisinde bulunan bir yolcu, polislerin yürüttügü denetimde ekiplerden kaçti. Kaçtigi sirada izini kaybettirmek için pantolonunu degistiren süphelinin cebinden 2.3 gram metamfetamin, takside biraktigi çantadan ise 60.21 gram esrar ele geçirildi.

Silivri'de Taksiye Binen Yolcu Denetim Yapan Polislerden Kaçti
Istanbul Emniyet Müdürlügü ekipleri ‘uyusturucu madde ticareti’ suçunun önlenmesi ve süphelilerin yakalanmasina yönelik 26 Temmuz tarihinde Silivri’de denetim gerçeklestirdi. Mimar Sinan Mahallesi’nde gerçeklestirilen denetimlerde süpheli bir ticari taksi durduruldu. Ekiplerin taksi içerisinde arama yaptigi sirada D.K. isimli yolcu, araçta bulunan karton çantayi araçta birakarak kaçti. O esnada süpheli ve polis ekipleri arasinda kovalamaca yasandi.

Polislerden kaçip, izini kaybettirmek için pantolonunu degistirdi

Polis ekipleri süpheliyi yakalamak için pesine düstü. Izini kaybettirmek için bir yere saklanan süpheli kiyafetlerini çikartarak plaja kaçmaya çalisti. Kisa süren kovalamacanin ardindan süpheli kiskivrak yakalandi. Ekiplerin durdurulan takside yaptiklari aramada arka koltuktaki karton çanta ele geçirildi. Çantayi inceleyen ekipler, 60.21 gram esrari ele geçirdi. Süphelinin ekiplerden kaçtigi sirada degistirdigi pantolonundan ise cebinde posetlenmis halde 2.3 gram metamfetamin ele geçirildi.

Evinde 133 gram uyusturucu madde ele geçirildi

Süphelinin Fener Mahallesi’ndeki evini tespit eden ekipler, adreste yaptiklari aramada 70.73 gram esrar olmak üzere 133.24 gram uyusturucu maddeyi ele geçirdi. Ekiplerce gözaltina alinan D.K., emniyetteki islemlerinin ardindan ‘Uyusturucu Madde Ticareti’ suçundan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA