Sehitkamil'de Verilen Sözler Yerine Getiriliyor

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, göreve gelmeden önce verdigi sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Baskan Yilmaz, basarili çocuklara yönelik bisiklet sözü de dâhil olmak üzere verdigi tüm vaatleri yerine getirerek takdir topluyor.

Sehitkamil'de Verilen Sözler Yerine Getiriliyor
Baskan Umut Yilmaz, son olarak basarili çocuklara bisiklet dagitimi yaparak onlarin mutluluguna katki sagladi. Aktoprak Mahallesi’nde gerçeklestirilen Bisiklet Dagitim Töreni’nde, takdir ve tesekkür belgesi alarak Sehitkamil Belediyesi’ne basvuran ögrencilere bisikletleri, bizzat Umut Yilmaz tarafindan teslim edildi.

Tüm vaatler yerine getiriliyor

Göreve geldigi günden bu yana kent lokantalari ve emeklihane açan, kusçulara ücretsiz yem dagitan, ögrencileri Erzin’e ve Samsun’a götüren, dondurma karavani projesi ile çocuklara dondurma ulastiran, ilçe genelinde dar gelirli ailelere gida desteginde bulunan Baskan Umut Yilmaz, çocuklara yönelik bisiklet sözünü de yerine getirdi.

“Bu bir siyaset degil”

Törende konusan Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, “Biz, nerede bir çocuk varsa onu mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Bu çocuklar, 18 yasina geldiklerinde bir abi bize bisiklet vermisti diye hatirlar da bizim için bir dua ederse ne mutlu bize. Bu bir siyaset degil. Bu bir politika degil. Çocuklarimiza bu bisikletleri hediye ettik. Analarinin ak sütü kadar helal olsun. Çünkü onlar, çalisti basardi. Takdir, tesekkür belgelerini aldilar. Tüm çocuklarimiz takdirlik çocuklar. Bizden de takdir aldilar. Güle güle kullanin çocuklar” dedi.



Bisiklet teslimleri devam edecek

Bisiklet teslimlerine kirsal mahallerden basladiklarini ifade eden Baskan Umut Yilmaz, her gün farkli mahallerde bisiklet teslimlerinin sürecegini söyledi.

8 Agustos tarihine kadar tüm kirsal mahallelerde yasayan ögrencilere bisikletlerin teslim edilecegini kaydeden Baskan Yilmaz, ardindan 2. etap bisiklet dagitim programini baslatacaklarini bildirdi.

Veliler memnun, çocuklar mutlu

Törende bisikletlerine kavusan çocuklarin yüzlerindeki mutluluk ve sevinç gözlerden kaçmazken, veliler de Baskan Yilmaz’a tesekkürlerini iletti. Yilmaz’in çocuklara verdigi degeri ve onlara sagladigi destekleri takdir eden veliler, duyduklari memnuniyeti ifade ettiler.
Kaynak: İHA