Rastgele Ates Açan Sahis Yakalandi

Istanbul Beyoglu’nda ticari taksiden indikten sonra caddede rastgele 2 el ates açan sahis yakalandi. Süpheli silahla etrafta dolastigi anlar ise kameraya yansidi.

Rastgele Ates Açan Sahis Yakalandi
Olay, saat 06.05 siralarinda Istanbul’un Beyoglu ilçesi Küçük Piyale Mahallesi’ndeki Bahariye Caddesi’nde meydana gelmis, iddiaya göre kimligi belirsiz bir sahis, ticari taksiden indikten sonra belinden çikarttigi silahla etrafa rastgele 2 el ates etmisti. O esnada kursunlar, börekçiye gitmek için baska taksisinden inen sürücü Yusuf Mirzeoglu’un bulundugu 34 THT 04 plakali araca isabet etmisti. Yusuf Mirzeoglu büyük panik yasadigi olayda polis ekipleri çalisma baslatti.

Gözaltina alinan süpheli adliyeye sevk edildi

Polis ekiplerince yürütülen çalismalar çerçevesinde olay yerinde bulunan güvenlik kamerasi görüntüleri tek tek incelendi. Incelenen görüntülerde etrafa ates açan süphelinin kimligini tespit edildi. I.B isimli süphelinin asiri alkollü oldugu belirlendi. Ayni gün düzenlenen operasyonla yakalanan süphelinin, çesitli suçlardan çok sayida kaydi oldugu tespit edildi. Olay yerinde 2 adet bos kovan ele geçirildi. Süpheli, ‘genel güvenligin kasten tehlikeye sokmak’, ‘mala zarar vermek’ ve ‘atesli silah ve mermi bulundurma’ suçlarindan adli makamlara sevk edildi.

Süphelinin silahla ortalikta dolastigi anlar kameraya yansidi

Öte yandan süphelinin belindeki silahla ortalikta dolastigi anlar ise kameraya yansidi. Görüntülerde taksiden inen süphelinin caddede dolastigi silahi zaman zaman eline aldigi görülüyor.
Kaynak: İHA