'Olay Yeri Inceleme' Kaldigi Yerden

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin tarafindan baslatilan ve ‘Olay Yeri Inceleme’ olarak sloganlastirilan yerinde tespit gezileri, verimli sonuçlar doguruyor.

'Olay Yeri Inceleme' Kaldigi Yerden
Günün ilk isiklariyla baslayan yerinde inceleme ve tespit gezileri, belediye baskan yardimcilari ve birim müdürlerinin katilimiyla ilçenin farkli bölgelerinde ayni anda gerçeklestiriliyor. Basta yol, kaldirim, yesil alan, spor sahalari ve çevre düzenlemesi olmak üzere ilçede görüntü kirliligi olusturulan her konuda yerinde incelemeler yapiliyor ve tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için görevli ekiplere bilgi aktariliyor. Her hafta düzenli olarak gerçeklesen yerinde tespit gezileri, gözden kaçan eksikliklerin giderilmesi ve hizli sekilde çözüm üretilmesi açisindan büyük kolaylik sagliyor. Belediye yetkilileri ayrica açik olan dükkanlarda esnaflarla selamlasip hal hatir soruyor, bölge de yasayan vatandaslarla da temas kurarak istek ve taleplerini dinliyor.

“Çok yerinde ve faydali bir uygulama”

Konuya iliskin degerlendirme yapan Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, bu uygulamanin faydalarina deginerek, “Talasimizi adeta karis karis geziyoruz. Olusturdugumuz gruplar, her hafta önceden belirlenmis güzergahlarda inceleme ve tespit gezileri yapiyor. Böylece gözümüzden kaçan eksiklikleri, yapilmasi gereken çalismalari yerinde görmüs oluyoruz. Tespit ettigimiz konulari havuzda birlestirip tamir, bakim ve onarim ekibimize aktariyoruz. Onlar da gerekli çalismayi hizlica yerine getiriyor” dedi.

Kaynak: İHA