Mugla Il Müftülügü'nden '3. Yaz Kur'an Kurslari Kapanisi Çocuk Senligi' Için Koordinasyon Toplantisi

Mugla Il Müftülügü‘nün himayesinde, Mentese Ilçe Müftülügü ev sahipliginde ve Gençlik Koordinatörlüklerinin organizasyonu ile geleneksel hale gelen ’3. Yaz Kur’an Kurslari Kapanisi Çocuk Senligi’ öncesi koordinasyon toplantisi yapildi.

Mugla Il Müftülügü'nden '3. Yaz Kur'an Kurslari Kapanisi Çocuk Senligi' Için Koordinasyon Toplantisi


Mugla Il Müftüsü Yasar Çapçi’nin baskanliginda Müftülük toplanti salonunda gerçeklesen toplantiya, Müftü Yardimcisi Sema Özbakis, Mentese Ilçe Müftüsü Dr. Ertugrul Akin, Gençlik Koordinatörleri, müdürler, vaizler ve senlikte sorumlu hocalar katildi.

Geçtigimiz yillarda kislada büyük ilgi gören Çocuk Senligi, bu yil da yine kislada gerçeklestirilecek. Koordinasyon toplantisinda istisare ve planlamanin önemine deginen Müftü Çapçi, önceki yillarda Muglali vatandaslarin çocuklari ile birlikte güzel etkinlikler düzenlendigini, yapilan yarismalarin kiyasiya geçtigini ve stantlarin yogun ilgi gördügünü belirtti.

Bu yil da önceki yillardan daha fazla ilgi ve katilim beklediklerini ifade eden Müftü Çapçi, ekibiyle birlikte yapilacak çalismalar ve etkinlikler konusunda istisarede bulunduklarini kaydetti.

Kaynak: İHA