Kütahya'nin Sekiören Köyüne 500 Bin Liralik Tarimsal Destek

Kütahya Valisi Musa Isin, Sekiören köyüne 500 bin TL’lik tarimsal destek saglandigini belirtti.

Kütahya'nin Sekiören Köyüne 500 Bin Liralik Tarimsal Destek
Sekiören köyündeki kadinlarin bu yil ahududu ve çilek üretimi konusunda büyük bir çaba ve basari gösterdigini belirten Kütahya Valisi Musa Isin, köye 500 bin TL tarimsal destek sagladiklarini açikladi.

Kadinlara yönelik desteklerin maddi ve manevi artarak devam edecegini belirten Isin, “Siz yeter ki gayret gösterin, biz hem maddi hem de manevi olarak her zaman yaninizdayiz” dedi.

Kadinlarin toplumun ve ailenin temel taslari oldugunu belirten Musa Isin, “Kadinlar bizim basimizin taci. Onlar toplumun ve ailenin temel taslari. Biz kadinlarimiza ne kadar deger versek, onlara ne kadar sevsek ne kadar basimizin üstünde tutsak haklaridir. Insallah bizim toplumumuzun tümü kadinlarimizin hak ettigi sevgiyi, saygiyi onlara gösterir. Layikiyla kadinlarimiz hayatin en kiymetli bireyi olarak toplumda yerini alirlar” diye konustu.

Köy muhtarinin ilettigi taleplerin degerlendirilecegini ve Sekiören köyünün diger ihtiyaçlarini karsilamak için de çalismalar yapacaklarini belirten Vali Isin, “Böyle bir ilde görev yaptigim için kendimi sansli ve mutlu addediyorum. Kütahya güzel insanlarla dolu bir il, Allah bu güzel insanlara güzel hizmetler yapmayi nasip etsin” dedi.

Kaynak: İHA