Kepez Belediye Baskani Kocagöz Açiklamasi 'Kepez Halkina Hak Ettigi Hizmeti Verecegiz'

Antalya’da Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz, “Bize inananlarin güvenlerini bosa çikartmayacagim. Kepez halkina hak ettigi hizmeti verecegiz” dedi.

Kepez Belediye Baskani Kocagöz Açiklamasi 'Kepez Halkina Hak Ettigi Hizmeti Verecegiz'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer, Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz’ü makaminda ziyaret etti. Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz, nazik ziyareti için Milletvekili Dinçer’e tesekkür ederek, “Aday oldugum süreçte de bana çok destek olmustunuz. Ayaginiza saglik, seref verdiniz" dedi.

Baskan Kocagöz, özellikle cezaevi sürecinde kendisine destek olan Dinçer ailesinin her bir ferdine de ayri ayri tesekkürlerini iletti. Baskan Kocagöz, "Bize inananlarin güvenlerini bosa çikartmayacagim. Kepez halkina hak ettigi hizmeti verecegiz" diye konustu.

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer de, konusmasinda Kepez’in Mesut Kocagöz ile birlikte büyük bir degisim yasayacagina olan inancini dile getirdi. Vekil Dinçer, “Biz biliyorduk, Kepez’i Mesut Kocagöz’den baska kimseyle alamayacagimizin farkindaydik. Kepez’de 30 yil sonra Cumhuriyet Halk Partili bir belediye baskanimizin gururunu yasattiniz. Siz, Kepez’e layikiyla hizmet edeceksiniz. Gerçekten Kepez’in hak ettigi sosyal demokrat belediyeciliginin ne oldugunu göstereceksiniz. Biz size inandik, sonuna kadar yaninizdayiz” dedi.

Kaynak: İHA