Kazada Agir Yaralandi, 40 Günlük Yasam Savasini Kaybetti

Adiyaman’da, 1 kisinin ölümü, 3 kisinin ise agir yaralanmasiyla sonuçlanan trafik kazasinda hastanede tedavi gören yaralilardan Ugur Bayrak, olaydan 40 sonra hayatini kaybetti. Feci kazada hayatini kaybedenlerin sayisi 2’ye yükseldi.

Kaza, 17 Temmuz 2024 tarihine Adiyaman-Gölbasi Karayolu Besni yol ayrimi kavsaginda meydana geldi. Iddiaya göre, sürücüsü ögrenilemeyen 06 BTK 480 plakali otomobil ile Z.T. idaresindeki 02 FY 450 plakali tir çarpismis ve kazada otomobilde bulunan 34 yasindaki Gökhan Kaya olay yerinde feci sekilde hayatini kaybederken Ümit Tezcan, Ugur Bayrak ve Hüseyin Asmakaya yaralanmisti. Yarali Ümit Tezcan, Ugur Bayrak ve Hüseyin Asmakaya, olay yerine gelen saglik ekiplerince yapilan ilk müdahalelerin ardindan hastanelere kaldirilarak tedavi altina alinmisti.

Kazadan 40 gün sonra hayatini kaybetti

Kazada agir yaralanan ve 40 gündür tedavisi süren yaralilardan Ugur Bayrak, tedavi gördügü hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Hayatini kaybeden sahsin cenazesi defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi.

Kazayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA