KAYMEK'in Tercih Danismanligi Merkezi'ne Yogun Ilgi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan ‘ögrenci dostu’ hizmet anlayisiyla düzenlenen YKS Tercih Danismanligi Merkezi’ne gençler yogun ilgi gösteriyor. Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk ile Isletmeler ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin, merkezi ziyaret ederek gençlerin tercih heyecanina ortak oldu.

KAYMEK'in Tercih Danismanligi Merkezi'ne Yogun Ilgi
Gençlere özel önem veren Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) Huzur Çinari Aile Danismanlik ve Rehberlik Merkezi uzmanlarinca ögrencilere tercih süresi boyunca ücretsiz tercih danismanligi ve rehberlik hizmeti veriliyor. Büyüksehir Belediyesi’nin on binlerce insana hizmet veren mesleki egitim ve kurslarla adindan söz ettiren kurulusu KAYMEK tarafindan hazirlanan YKS Tercih Danismanligi Merkezi, Hunat Hatun Medresesi, KAYMEK Ihtisas Merkezi ve Beyazsehir Sosyal Yasam Merkezi olmak üzere üç merkezde hizmet veriyor. 25 Temmuz-2 Agustos tarihleri arasinda YKS Tercih Danismanligi hizmeti ücretsiz bir sekilde gençlerin en dogru tercihi yapmalari için yaninda yer aliyor. Öte yandan Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk ile Isletmeler ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin, Hunat Hatun Medresesi’nde gerçeklestirilen YKS Tercih Danismanligi Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerin tercih heyecanina ortak oldu.

Gençler, kendileri için stresli ve kafalarinin karisik oldugunu ifade ettikleri bir dönemde Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin ellerinden tuttugu için Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ve KAYMEK ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA