En Iyiler Bursa Festivali'nde Bulustu

Mercan Dede, Hayko Cepkin ve Ceza, birbirinden farkli müzik türlerinin bir araya geldigi muhtesem bir konser ile 62. Uluslararasi Bursa Festivali’nde bulustu.

En Iyiler Bursa Festivali'nde Bulustu
Bursa Büyüksehir Belediyesi adina BKSTV tarafindan Atis Grup sponsorlugunda düzenlenen festival, üç büyük ismi agirladi. Dünyaca ünlü neyzen, besteci ve yapimci Mercan Dede, Türkçe rock müziginin usta ismi Hayko Cepkin ve Türkçe rap sahnesinin simgesi Ceza, “Best of Genres” projesi kapsaminda Merinos Parki’nda Bursalilarla bulustu.

Konserde ilk olarak Mercan Dede sahne aldi. Mercan Dede’nin semazen gösterisi esligindeki konseri izleyenleri adeta büyüledi. Ardindan sahneye isik ve alev gösterileri esliginde Hayko Cepkin çikti. Cepkin’in muhtesem performansina daha sonra Ceza da katildi.

Iki muhtesem sesin düeti ile izleyenler essiz bir performansa ortak oldu. Ceza’nin “Sus pus”, “Yerli Plaka” ve “Panorama Harem” gibi sarkilarina hayranlari da eslik etti. Konserin son bölümünde ise üç sanatçi “Aldirma Gönül” sarkisini birlikte seslendirdi.

Farkli müzik türlerinin bir araya geldigi muhtesem konser, seyircilerden büyük begeni topladi. Mercan Dede’nin essiz ney performansi, Hayko Cepkin’in enerjik rock müzigi ve Ceza’nin etkileyici rap sarkilari, izleyenleri adeta büyüledi. Performanslari sirasinda heyecanin bir an bile dinmedigi gecede, izleyiciler sanatçilari ayakta alkisladi.

Bu ender bulusmada, dünya müziginin uluslararasi platformdaki en saygin sanatçilarindan Mercan Dede, Türkçe rock müziginin yikilmaz kalesi Hayko Cepkin ve Türkçe rap sahnesinin ustalarindan Ceza, benzersiz bir performans sergileyerek izleyenlere unutulmaz bir gece yasatti. 62. Uluslararasi Bursa Festivali, müzigin birlestirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi ve festivalin bu yilki en görkemli etkinliklerinden birine imza atti.

Unutulmaz anlarin yasandigi gecede, Bursa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Mehmet Yildiz, sanatçilara tesekkür ederek festival plaketi sundu.
Kaynak: İHA