E-5 Karayolu'nda Sürücü Dehseti Açiklamasi Önce Saldirdi Ardindan Aracina Binip Motosikletlileri Ezmeye Çalisti

Sisli E-5 Karayolu’nda bir otomobil sürücüsü, trafikte tartistigi motosikletliyi aracindan inerek darp etti ardindan da aracina binerek motosikletli iki kisiyi ezmeye çalisti. Motosiklete çarpan sürücü, olay yerinden kaçarken, o anlar ise kask kamarasinda saniye saniye kaydedildi.

E-5 Karayolu'nda Sürücü Dehseti Açiklamasi Önce Saldirdi Ardindan Aracina Binip Motosikletlileri Ezmeye Çalisti
Olay, gece saatlerinde Sisli E-5 Karayolu Okmeydani mevki Halicioglu istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre, trafikte seyir halinde ilerleyen otomobil sürücüsü ve motosikletli arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma yasandi. Sözlü tartisma, sürücülerin sag seritte duraklamasiyla devam etti. Aracindan inen otomobil sürücüsü, motosiklette bulunan biri kadin iki kisiye saldirdi. Yumruklarin konustugu kavgaya çevredeki vatandaslar müdahale etti.

Çevredeki vatandaslarin müdahalesiyle taraflar ayrildi. O sirada aracina binen sürücü, kavga ettigi iki kisinin üzerine otomobil sürerek ezmeye çalisti. Basarali olamayinca park halindeki motosiklete çarpip olay yerinden kaçti.

Kavga ani kask kamerasinda

Yasanan dehset anlari anbean bir motosikletlinin kask kamerasina yansidi. Görüntülerde, sag seritte bekleyen motosikletli bir kadin ve bir erkege otomobil sürücüsünün aracindan inerek saldirdigi ve kavga sonrasi aracina binen sürücünün kadini ezmeye çalistigi, park halindeki motosiklete çarptigi anlar saniye saniye kaydedildi.
Kaynak: İHA