Denizde Yüzerken Jet Ski Çarpti, Ölümden Döndü

Kocaeli’nin Darica ilçesinde denizde yüzerken jet skinin çarpmasi sonucu yaralanan Semra Engin ölümden döndü. Kanlar içinde yüzerek kiyiya çikan Engin, jet ski sürücüsünün ve yanindaki sahsin olayin ardindan kaçtigini söyleyerek, "Sol elini kaldirarak, ’Kime sikayet edersen et’ dedi. Küfrünü etti, jet skisine bindi ve beni orada birakip gitti" dedi.

Denizde Yüzerken Jet Ski Çarpti, Ölümden Döndü
Istanbul’da yasayan Semra Engin (54), 15 Temmuz Pazartesi günü esiyle birlikte Bayramoglu Halk Plajinda denize girdi. Saat 18.30 siralarinda dubalarin yakininda yüzen Engin’e, sürücüsünün ismi ögrenilemeyen jet ski çarpti. Basindan yaralanan Engin kanlar içinde kalirken, jet skide bulunan 2 kisi ise kaçti. Kendi imkanlariyla kiyiya çikmayi basarabilen Semra Engin’e kaldirildigi hastanede 6 dikis atildi. Hastanedeki tedavisinin ardindan polis merkezine giden Semra Engin, kendisine çarptiktan sonra kaçan sahislardan sikayetçi oldu.

"Kendilerini defalarca uyardik"

Basindan geçenleri anlatan Semra Engin, "15 Temmuz’da esimle beraber halk plajina girdik. O gün sabahtan itibaren sahilde çok jet ski vardi, yakinimizdan geçiyorlardi, dubalara yaklasiyorlardi. Kendilerini defalarca uyardik. Hatta bazi jet skilerde gürültülü sekilde müzik sesleri geliyordu" dedi.



"Etrafim kan içindeydi"

Semra Engin, saat 18.30 siralarinda esiyle denize girdigini ve dubalara yakin noktada ilerlediklerini belirterek, "Rahatsizligim sebebiyle sirt üstü yüzmem gerekiyordu. Soluma ve sagima baktim, yüzdüm. 5-6 kulaç attiktan sonra tekrar soluma ve sagima baktigimda jet ski yoktu. Ondan cesaret alarak biraz daha ilerledim ve jet ski kazasiyla denk geldim. Suyun içine girdigimde gözlerim açik, etrafim kan içindeydi. Canimin acidigini hissettim. Sol elimi kafama koydugum ve tutarak sirt üstü sag elimle de destek alarak yukariya çiktim" diye konustu.



"Küfrünü etti, jet skisine bindi ve beni orada birakip gitti"

Sudan çiktigi sirada kendisine çarpan jet skini gördügünü ifade eden Engin, "2 kisilerdi. Biri 19-22, digeri de 27-32 yaslari arasindaydi. Genis omuzlu, yuvarlak suratli esmer, kilolu beyefendi jet skisinden indi. Yanindaki genç de indi ama o beni kanlar içinde görünce bakamadi. Siyah büyük bir jet skiydi. Altinda beyaz renk vardi. Olayin sokuyla jet skide yazanlari tam okuyamadim ama beyefendiye çok dikkatli baktim ama ’Isminiz nedir?’ diye soramadim. ’Bana niye çarptiniz. Dubalarin yakinindan geçiriyorsunuz’ diye bagirmaya basladim. Sol elini kaldirarak, ’Kime sikayet edersen et’ dedi.

Küfrünü etti, jet skisine bindi ve beni orada birakip gitti" seklinde konustu.



"Doktor iyilesemezsem ameliyat olacagimi söyledi"

Engin, sahsin hala bulunamadigini söyleyerek, "Ben bu sahsin bulunmasini istiyorum. Ben o gün suyun içinden çikabildim. Benim canim yandi. 6 zimba dikis atildi. Sol gözümde düsme olusuyor. Doktor iyilesemezsem ameliyat olacagimi söyledi.

Zimba dikislerimin çok mükemmel olmadigini da biliyorum, saçlarim kesildi. Benim canim yandi, baskalarinin da cani yanmasin" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA