Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel Ilçeye Vosvos Ile Geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel, Bursa’nin Harmancik ilçesine vosvos ile geldi. CHP Genel Baskani Özgür Özel, siyasi parti temsilcileri ile gereksiz yere tartismaya girmediklerini emekli maasi, asgari ücret ve çiftçi için kavga ettiklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel Ilçeye Vosvos Ile Geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinin ardindan kazanan belediye baskanlarini tebrik etmek için Bursa’nin Harmancik ilçesine geldi. Vatandaslar bulusan CHP Genel Baskani Özgür Özel, belediye binasi önünde kendisini bekleyen topluluga konusma yapti.

CHP’den seçilen belediye baskanlarinin kendilerini ve yakinlarini degil memleketlerini ve seçildikleri belediyeleri düsündügünü belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel, su anda birinci parti olduklarini ifade etti.

CHP’den seçilen belediye baskanlarinin kendilerini ve yakinlarini degil memleketlerini ve seçildikleri belediyeleri düsündügünü söyleyen Özel, “Bursa’nin dag ilçelerindeki CHP belediyelerini öyle bir noktaya getirecegiz ki CHP’de olmayan belediyeleri de bir sonraki seçimde kazanacagiz. Dag ilçelerini de kazandigimizda Türkiye’de kazanacak. Biz Recep Tayyip Erdogan veya Devlet Bahçeli ile tartisiriz. Ancak kimlik tartismasi yapmayiz. Bizim onlarla verecegimiz tek kavga emeklinin maasinin, asgari ücretin çiftçilerin kavgasidir. Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün oylarini yükseltiyor. Su anda birinci partiyiz. Biz kavga etmek için degil yüz güldürmek için geliyoruz. Biz bütün vatandaslarimizla kucaklasiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne cami, ne cemevi, ne inançla, ne de Alevilikle bir sorunu yoktur” seklinde konustu.

Kaynak: İHA