Beykoz'da Uzun Namlulu Silahlarla Asker Eglencesi Kamerada

Asker ugurlamasi sirasinda bir grup kisi yanlarinda getirdikleri uzun namlulu silahlarla havaya ates açarken, araç ve motosikletlerinin plakalarini çikararak sokagi trafige kapattilar. Çevredeki vatandaslari hem rahatsiz edip, hem de canlarini tehlikeye atan magandalarin o anlari ise yine o grubun içindeki bir kisi tarafindan cep telefonu kamerasina saniye saniye kaydedildi.

Beykoz'da Uzun Namlulu Silahlarla Asker Eglencesi Kamerada
Olay, geçtigimiz gün Istanbul Beykoz Ilçesi, Haciveli Sokagi ile Töre Çikmazi’da aksam saatlerinde yasandi. Iddiaya göre, asker ugurlamasi için bir araya gelen bir grup genç, olusturduklari konvoy ile sokagi kapatarak saatlerce eglendiler. Asker eglencesinde iki kisi yanlarinda getirdikleri uzun namlulu silah ile havaya rasgele açti. Asker eglencesine araçlari ve motosikletleri ile gelen sahislar ise kullandiklari araçlarin plakalarini çikarip, patinaj yaparak araçlariyla duman çikardilar. Araçlarina taktirdiklari sistemlerde yüksek ses yapan sahislar, vatandaslari hem rahatsiz edip, hem de canlarini tehlikeye atti. Magandalarin yaptiklari o anlar ise yine grubun içindeki bir kisi tarafindan cep telefonu kamerasina saniye saniye kaydedildi.

Uzun namlulu silahla ates açti

Beykoz ilçesinde geçtigimiz gün aksam saatlerinde sokak üzerinde asker eglencesi için toplanan grup müzik esliginde halay çekti. Eglencenin dozunu kaçiran gençlerden iki kisi yaninda getirdigi uzun namlulu silah ile havaya ates açti.
Kaynak: İHA